Welkom
plusgroepen
ukIQ-groep
werkwijze
aanmelding
kosten
coaching
Wie ik ben
Contact

 

 

ukIQ kids informatie voor ouders 

Heb je het vermoeden dat je kind een voorsprong heeft?
Neem dan contact op met de ukIQ groep. Vaak kunnen we in een eerste gesprek aangeven of er aanleiding is te denken dat je kind voorloopt. Samen met jullie kijkt de ukIQ specialist of er mogelijk sprake van een voorsprong is. Kinderen met een voorsprong laten deze vaak al jong, op verschillende gebieden en voortdurend zien.

Hoe ziet een ukIQ dagdeel eruit?
De dagdelen zijn in de basis gelijk: er is gelegenheid om rustig binnen te komen en afscheid te nemen van je kind. De ukIQ specialist heeft een programma voorbereid met een onderwerp, en heeft daar een filmpje, liedjes of andere materialen bij gezocht. Als het onderwerp geïntroduceerd is gaan de kinderen aan de slag. Er is altijd een ‘beweegmoment’ en een pauze. Het beweegmoment zal voor de ene groep buiten zijn, voor de andere binnen of in een gymzaal. In de pauze eten we gezamenlijk ons tussendoortje (fruit of brood en wat drinken) en praten we over het onderwerp of er wordt een boekje gelezen. Aan het einde van de ochtend/middag vertellen de kinderen wat ze gedaan of beleefd hebben.

Wanneer mag mijn kind deelnemen?
Kinderen worden door jou aangemeld via een mail aan annelies@ukiq.nl. Dan word je samen met je kind uitgenodigd voor een gesprek. In dat gesprek vertel je wat jij over je kind van belang vindt. De ukIQ specialist beslist op basis van het gesprek of je kind kan aansluiten in de groep. Daarna is het besluit aan jullie of je je kind deel wilt laten nemen.

ukIQ groep Enschede

 


Contigo coaching © 2013  |  info at contigocoaching.nl